16/3/11

El "gran salt" de Manel: presentació del nou disc

Cita ahir al vespre a l'Fnac a la presentació del nou i esperadíssim disc de Manel, "10 Milles per veure una bona armadura",el segon de la serva curta però exitosa trajectòria. Desprès del diluvi matinal a la ciutat, a la tarda va començar el degoteig de gent a la Fnac del triangle, en fila índia i amb el carnet de soci en mà per a poder ser els primers en saber com sona el nou dels catalans.

Era la primera escolta de la premsa i del gran públic, molts d'ells amb el disc ja comprat acabat de treure del forn de la Fnac. Els quatre membres van aparèixer a les 21.30h amb cares serioses i concentrades, obrint amb El Miquel i l'Olga tornen, per arribar poc després a Boomerang, promet ser una de les mes corejades del LP, al igual que Benvolgut, que ens transmet el magnífic estat d'ànim del grup. El gran salt, el soldadet, la bola de cristall i Criticarem les nove modes de pentinats, van ser la resta del repertori.

"Esperem que us hagin agradat le noves cançons mes o menys, per ser el primer cop que les toquem" va dir en Guillem (cantant del grup) posant en evidència l'educació i el respecte cap al públic que els caracteritza.

No ens faltaran ocasions per a veure'ls ja que inicien una intensa gira, amb més de 20 concerts confirmats, per ara. Destacar les 5 dates consecutives del Teatre Roma, 18, 19, 21, 22 i 23 d’ Abril amb entrades esgotades per a les quatre primeres. Els sold outs es converteix en una cosa habitual, de grup revelació a marcar tendència en el panorama indie català en només 2 anys, inclús també a nivell nacional, amb concerts programats a Madrid o en el South Pop de Sevilla.





Categories: , , ,

0 comentarios:

Publicar un comentario